En blogg om scrappbooking, stickning, lite virkning och fotografering.

tisdag, oktober 30

Till en liten prinsessa!

 Våra grannar blev föräldrar till en liten tjej för en månad sen och på grund av massa tråkigheter i livet har jag inte hunnit grattulera dem.

De här sockmönstret kom från en Hemmets journal eller liknande och kallas för boots där.
De är stickade i två delar och sen ihopsydda. Överdelen av foten och skaftet är en del och resten av foten en annan. Såg lite småskumt ut innan jag fick ihop första. Lite roliga var de att göra då det inte var raggismodell på dem.
Garnet är vit/glittrigt och köpt på Göksäter i Henån. Vad det är för märke har jag inte en aning om men från början blev det använt till kläder till isprinsessemusen jag virkade för något år sedan. Bra med rester ibland =) 
Kortet gjordes under en liten pysselträff med J här hemma i lördags kväll/natt. Fick klura lite på hur jag hade vikt mallen för att det skulle bli som en låda, men efter lite hjälp och klurande kom vi på det. Modellen kallas för boxcard

Princesskylten och fjärilen i förra inlägget kommer från samma kit men tyvärr vet jag inte riktigt vad det var ifrån.
Grodpappret och babyn är båda från Magnolia och har legat i mina gömmor något år.

1 kommentar:

  1. Å va du är flitig både stickning och kort så söta baby sockarna var och passar bra till en liten prinsessa och box kortet är så fint det ser kul ut att göra måste testa det någon gång
    Ha en bra Kväll
    Kram Mona

    SvaraRadera