En blogg om scrappbooking, stickning, lite virkning och fotografering.

onsdag, juli 4

BlöjMC och bäbisset.

Äntligen, har jag kunnat leverera presenten som stått klar här för leverans sen tidigt i våras.

 
För en månad sen blev jag moster för första gången, och som pysslig moster var det ju inget snack om att det skulle vara en hemmagjord present.

 Blöjtårtorna tycker jag ser lite roliga ut att göra och när jag letade efter en beskrivning på dem hittade jag den här härliga varianten. En MC gjord av blöjor, filtar, nappflaska, haklappar(dregglisar), tvättlapp och strumpor. Perfekt och mycket mycket roligare idé än tårtan.
Tyvärr så har jag inte kvar länken till tutorialen (instruktion), men jag tror att jag sökte på blöjtårta eller diapercakes på youtube. Vet att jag fick upp en hel del roliga varianter.

Det stickade setet är delvis gjort efter ett mönster jag hittade på Lindas Lantliga. Det är stickat i bambugarn. Det känns lite som bomullsgarn men trådar sig inte riktigt lika jäkligt när man stickar med det. Har fortfarande lite rester kvar som troligtvis kommer bli till små strumpor.2 kommentarer:

  1. Mycket uppskattad present av både Max, mig och Andreas :-D har fortfarande inte haft hjärta att förstöra den för att använda blöjorna..:-D Tack syster yster

    SvaraRadera
  2. Denna är ju bara coolast! :D

    SvaraRadera