En blogg om scrappbooking, stickning, lite virkning och fotografering.

fredag, augusti 3

Bröllopskort
Här kommer resten av bokkortet ni fick en tjuvkik på. Efter att ha gjort stommen embossade jag runt alla kanter på både insida och utsida. Stämpeln jag har använt är en spindelnätsliknande bakgrundsstämpel, den och de röda pappren kommer från Tim Holtz.
Här har jag använt min alldeles egna stämpel för första gången. Inuti satte jag en liten bröllopsstämpel och färglade den lite lätt med distressfärg.
Här har cameon fått jobba en del igen, hjärthörn, fyrkanter, text och "bokbindningar" blev det den här gången. Är riktigt skönt att inte behöva sitta och skära ut allt för hand som jag gjorde när jag började scrappa. Under hela gratulationssidan är det en ficka som ska hålla ett presentkort som dras upp med de 4 bandstumparna som syns lite grand överst på kortet.Till insidan av bokryggen använde jag en embossingfolder med klockor bara för att det inte skulle se så tomt ut.

Kortet värktes fram och tog mycket längre tid än vad det brukar göra, kanske för att det är sommar och semester men jag är väldigt nöjd med det.
2 kommentarer:

 1. Vilket fint bokkort du gjort! Visst är det toppen med Cameon som vän i scraprummet! :)
  Ibland tar det extra lång tid att få fram nåt resultat i pysslandet, men det är också spännande att det varierar. En utmaning i sig ;)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Fint bröllopskort i bokform, det är kul att göra bokkort!
  Jag jobbar sen i måndags så nu är det slut på lata dagar ...
  Ha det bra!
  Kram Karin

  SvaraRadera