En blogg om scrappbooking, stickning, lite virkning och fotografering.

lördag, mars 24

Pysselvecka!

Den här veckan har jag pysslat pysslat och pysslat lite till. Scrapdraken har nämligen födelsedags CC. Det vill säga 10 st småtävlingar som man kan vara med i på deras forum under veckan. Än så länge har jag 3 st bidrag inlämnade och 2 stycken som ligger mer eller mindre färdiga för att lämnas in. Förutom dessa 10 tävlingarna har jag vart suttit i butiken hela dagen tillsammans med andra scrapfrälsta och fått delta i 2 extra tävlingar. De gick ut på att dekorera ett påskägg med lite olika saker från ett kit vi fick samt att göra ett kort/LO med 3 av allt. Klurigare än man tror. Roligt var det i alla fall att se hur alla tog sig an utmaningarna.

När jag kom hem så fortsatte jag med att pyssla, dock tog jag en paus i tävlande och bara testade att göra lite metallblommor som Mezzanotte förklarade hur man gjorde på träffen.

1 kommentar:

  1. Hörru syster!! Jag skulle behöva ett bröllopskort i blått å vitt till den 26 maj.. skulle gäärna beställa ett sånt där lådkort som du gjorde sist...kan skicka ett mms på fonen med exakta färger å namn... hinner du det?? hörs snart.. kram syster I

    SvaraRadera