En blogg om scrappbooking, stickning, lite virkning och fotografering.

fredag, december 23

Lilla julafton och regn!

Lilla julafton och regnet står som spön i backen och tar bort den vita julen. Typiskt.

Det sista veckorna har det inte blivit så mycket pysslandes. Jag har vart hem till Trollhättan och firat jul och träffat goa vänner och så låg både jag och sambon vrålförkylda en omgång.
Det jag har hunnit göra är i alla fall en bolero med mängder av knappar till systeryster, 3 julstjärnor, en babyhatt i form av en cupcake som mer blev något att leka med och repa upp ett par varv på en sjal jag började på i höstas innan flytten. Det blev en tur till Smått och Gott med för att vara med på en "make'n take" där vi gjorde en julpåse.Boleron går att använda lite som man själv vill, beroende på hur du har knäppt knapparna. Bolero genom att öppna de mittersta knapparna, sjal genom att knäppa ihop de yttersta, sen kanske du kan ha den som en tubhalsduk genom att trä huvudet igenom den när den är helknäppt. Rolig var den att sticka men jag kommer inte göra den i bomull igen, gillar inte trådar som fastnar högt och lågt.

God Jul på er!

1 kommentar:

  1. Stjärnorna i fönstret var läckra. Såg en variant på denna stjärna någonstans men den du har i fönstret såg faktiskt bättre ut och såg ut att vara mindre pillig att göra.

    SvaraRadera